Конкурс від Вікіпедії досягнув екватора

wikimonumentsСьогодні щорічний фотоконкурс від Вікіпедії “Вікі любить пам’ятки” досягнув екватора. Півмісяця – позаду, півмісяця – попереду, а наразі Україна впевнено займає четверту сходинку у рейтингу з 49 країн-учасниць.

wikicountries
Поточне місце України з-поміж інших країн

Взяти участь у конкурсі може кожен бажаючий. Для цього потрібно лише зареєструватися і викладати власні фото пам’яток з наведених списків. Чим більше світлин – тим більше шансів, як для України вцілому, так і для конкретного учасника зокрема, адже організатори конкурсу значно розширили перелік призових номінацій. Наприклад, цього року введено регіональні премії, які визначаються за результатами з кожного окремого регіону. Тож, можливо, це посприяє збільшенню числа світлин з невеличких населених пунктів, бо у сумі з попереднім роком зараз найбільш повно представлені крупні або туристично розкручені міста України.

wikiukraine

Топ міст за числом сфотографованих об’єктів

 

Але числа – не єдиний критерій. Можна викласти всього одне зображення і виграти. Тож, якщо Ви хочете позмагатися у фотовправності, підняти рейтинг України чи просто показати світу свій рідний край – приєднуйтеся до конкурсу! Останній день завантажень – 30 вересня, а час зйомки значення не має.

2 thoughts on “Конкурс від Вікіпедії досягнув екватора

Залишити коментар